Cultuurpark de Hout
Cultuurpark De Hout on FacebookFollow Muziekplezier on Twitter

Vrienden van de Hout Live

22 september 2013 van 13:00 t/m 17:00 uur

De traditionele afsluiter van ons seizoen. Met optredens van artiesten die op de één of andere manier een band met Cultuurpark de Hout hebben. Een oergezellig festival met een groot saamhorigheidsgevoel!
Tijdens dit festival organiseren wij een speciale loterij, de eindeseizoensloterij, waarbij je een goed gevulde picknickmand kunt winnen.

 
(foto openingspagina: Beegees act bij Vrienden van de Hout Live, 2012).

Acts

13:00 - 13:40 uur   Hoofdpodium Muzieknis

Solid State Matter

Voor deze Alkmaarse band blijf je staan luisteren. Door gebruik van diverse instrumenten maakt de uit vier man bestaande band een heel eigen geluid.

solidstatematter.bandcamp.com/

14:00 - 14:40 uur   Hoofdpodium Muzieknis

Hello April

Deze op de lente geïnspireerde muziek, ook wel beschreven als 'bipolaire lente pop', is gecreëerd door Zangeres/songwriter Adriana Nova en producer/songwriter Larry Burns. Ze vormen samen het duo Hello April.

www.adrianamusic.nl/

15:00 - 15:40 uur   Hoofdpodium Muzieknis

Country & Western Uncovered Band

Podiumbeest Herman Jager treedt op met wederom een speciaal voor Vrienden van de Hout samengestelde band: de Country & Western Uncovered Band. Alkmaarse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend brengen breedbesnord en goed gehoed een ge [Lees meer]

www.dropproductions.nl/

16:00 - 17:00 uur   Hoofdpodium Muzieknis

Run Bowie Run

Een ode aan David Bowie onder leiding van Johnny Hollenberg. De band Run Bowie Run kiest de nummers zorgvuldig en beperkt zich niet tot een periode. Zowel de jaren '70 als de gladde jaren '80 en de experimentele '90's zijn vertegenwoordigd. Soms vol [Lees meer]

www.runbowierun.com/runbowierun/index.htm

Andere activiteiten

13:00 - 17:00 uur   Veld

Theatergroep Ons Ding

Op het veld voert Theatergroep Ons Ding een spectaculaire ode en persiflage aan John Denver op: Waarom vloog je heen in je jetplane?

www.facebook.com/TheatergroepOnsDing

Op de hoogte blijven?